Archiwalny

Showing entries 1 to 10 of a total of 14.

Sorting: Międzynarodowa inwentarz ×
is:
Match filters:
Results per page:
Dane Memorial Archives Oznaczenie Międzynarodowa inwentarz
Karta więźniarska WVHA, Karta więźniarska WVHA (droga zatrzymania) WVHA plik karta więzień AMS I-IIIA-15, APMA-B Mauthausen Collection, BArch NS 3/1577, PCK Karta liczbowa
Indywidualne dokumenty więźniów obozu koncentracyjnego Flossenbürg Indywidualna dokumenty więźniów obozu koncentracyjnego Flossenbürg ITS Digital Archive/1.1.8.3, ITS Digital Archive/1.1.8.4
Dachau – alfabetyczna lista więźnia Dachau – alfabetyczna lista więźnia ITS Digital Archive/1.1.6.1
Zugangslisten des KZ Dachau Dachau – Wykazy dostępu ITS Digital Archive/1.1.6.1
Indywidualne dokumenty więźniów obozu koncentracyjnego Dachau Indywidualna dokumenty więźniów obozu koncentracyjnego Dachau ITS Digital Archive/1.1.6.2
Personenakten, Personenakten (Überstellungen) Personenakten und einzelne Dokumente aus diesen ITS Digital Archive/1.1.8.3, ITS Digital Archive/1.2.3.12
Książka Numerowa obozu koncentracyjnego Flossenbürg Księgi ewidencyjne więźniów obozu koncentracyjnego Flossenbürg NARA Entry Number A1 2238 (ARC Identifier: 581096), Box 534, NARA Entry Number A1 2238 (ARC Identifier: 581096), Box 535
Flossenbürg – dokumentacja 3 Armii USA Flossenbürg-Dokumentation der 3. US-Armee NARA Entry Number P 60 (ARC Identifier: 6274000)
Zugangsbücher des KZ Dachau Dachau – Rejestr dostępu NARA Entry Number P 62 (ARC Identifier: 6203386)
Listy grobowe Listy grobowy
Results per page: